Хочу сл1дом 1ти за Тобою

Я не хочу гріховних думОк
І не хочу гріховних бажань-
Хочу слідом іти за Тобою,
Дорогий мій Христос,
Щоб не ятрити ран,
Які я Тобі разом з юрбою
Причинила тоді, як не знала Тебе,
Того,Хто постраждав був за мене,
Того, Хто на Голгофі життя був віддав
За гріховну, маленьку людину.


Рецензии