Впала перша позолота

Впала перша позолота
 На покров сумних дерев,
 Доросли осінні квіти
 До любові королев,
 І плоди у дозріванні
 Досягли до майбуття –
 Стало в світі всього більше,
 Лиш поменшало життя.

 Не пульсує сік у скронях
 Зачарованих беріз,
 Йдуть бурхливою ходою
 В море ріки, повні сліз.
 День спроквола посміхнеться,
 Та частіше – невпопад.
 Всипле смутку повні жмені
 Нам під ноги листопад.

 І пройде мороз між нами,
 І прилипне до спини,
 Як листок до мокрих вікон
 Чи сніжинка до стіни.
 І впадуть в зимову сплячку
 І думки, і почуття...
 І не все весна поверне
 До прекрасного життя.


Рецензии
Пісенно, лірично, філософічно!
Щасти!

Валео Лученко   14.01.2012 22:54     Заявить о нарушении
Приємно, що сподобалось.
Дякую.
І Вам усього найкращого!

Василь Кузан   15.01.2012 00:07   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.