Не тими шляхами
Змирилася з тим, що одна,
Зусилля, чекання - даремно,
Життя - як нестримна вода.
Я просто змиваю сльозами
Все те, що не станеться з нами,
Я знову не тими шляхами
Блукала життям поруч з вами.
Обрала я те, що не маю,
Того, хто не буде зі мною,
І все це чудово я знаю,
Одна я і я за стіною.
Ви мною ніхто не забуті,
Ви - те, чого просто не маю,
Гріхи, що були не спокуті,
Й про вас я іще пам'ятаю!
Одна я, а ти не самотній,
За тебе я дуже радію,
Сиджу на землі я промерзлій,
Тебе одного я волію.
Тихенько, неначе згори,
Дивлюся на щастя я інших,
О серце моє, ну згори,
Зарахуйте мене до "гірших".
Свидетельство о публикации №111052708990