Прихд весни

Ніжно сяє сонце,
Дивиться в віконце,
Кличе нас вставати –
Весну зустрічати.

Тихо встану з ліжка,
Хустку одягну,
Візьму воду з діжки,
Вмиюся від сну.

Стану біля річки,
Гляну навкруги:
Саме після нічки
Повні береги.

Снігові струмочки
Ллються, аж дзвенять.
Крапельки-зірочки
Золотом горять.

Пташечка співає,
Сніг лиш де-не-де.
Холод вже зникає,
Весна к нам іде.


                -  08.12.2000 год  -


Рецензии