Лист до людей
Зробiть зупинку, рветься вже терпець.
Що важливiшим є, нiж свiту барви?
Хiба товстий ваш ненажера-гаманець…
Де гама кольорiв в бiтонних стiнах?
Свiт штучний замiсть квiток i буття.
Нас технiка вже ставить на колiна.
Як нас влаштовує таке життя?
Я пропоную це обмiркувати.
I кожен день не марнувати час.
Землi занепад не iгнорувати.
Адже залежить свiт цiлком вiд нас!
Свидетельство о публикации №111052601610