Диво з див

Відкрий дитині цей чудовий світ
І розкажи,що він для неї створений.
Їй вранці сонечко свій шле привіт,
А колискову грає небо зоряне.
Дитину проведи в зелений гай,
Де кожен птах для неї заливається,
Відчути серцем і повірить дай:
Для неї кожна квітка розпускається.
Для неї грає музику оркестр
І полотно художником малюється,
Для неї ж танцюриста кожен жест-
Нехай радіє з цього і дивується.
Як щедрий дар, представ дитині світ,
І радість вдячності проллється в душу їй.
Нехай життєвий розпочне політ
Щаслива й сповнена найкращих мрій.


Рецензии
Дитяче сприйняття світу - саме чисте і прерасное. З повагою

Леонид Зеленский   26.05.2011 13:01     Заявить о нарушении
Спасибо.

Галина Рацок   26.05.2011 17:27   Заявить о нарушении