Ми просто вiн i вона

Твій зосереджений погляд вперед…
В думках під прицілом ціле життя…
І втоми обійми не все застилають:
Бо вічні питання не йдуть в забуття…
Ти – воїн
Ти – лицар
Мисливець
І цар…
І бачити в вічність твій дар і тягар…
Для тебе минуле, історія, час - просто слова…
І вічність для нас
Майбутнє для тебе не таїна…
Наповни для неї келих вина…
Її очі оксамитом тебе обнімають…
Її руки крилами ваш світ покривають…
Її губи – спокуса, принада й нагорода твоя…
Вона – жінка
Богиня
Цариця
Диявол
Янгол
І жриця…
Сьогодні і тут  вона твоя…
Історії чоловіка і жінки вічність віків…
Ми – єдність…
Ми – протилежність…
Ми суть є одного…
Ми – океану безмірна ніжність…
Ми – блискавки нестримна суть…
Ми – віри й кохання глибин глибина…
Ми – просто він і вона…


Рецензии
Неперевершено!
Вклоняюсь.

Виктор Дульчак   27.06.2011 23:50     Заявить о нарушении
дякую...
все має під собою підгрунтя... життя значно фантастичніше, сміливіше, яскравіше, дивніше ніж наші найсміливіші фантазії... хоча... як знати? як знати?

з повагою і вірою у ваші можливості,...

Катерина Гвоздева   01.07.2011 10:05   Заявить о нарушении