Роки

Розкувалась зозуля ,рахує роки,
А вони, ніби птахи, тікають у вирій,
Розлітаються швидко у різні боки,
Біле пір'я скидають на голови білі.

О,роки,ви роки, що так швидко мчите?
Зупиніться, прошу,не встигаю за вами,
Заверніть, хоч на мить, у дитинство моє,
Де так затишно й тепло,до тата і мами.

А роки все летять, не вертають назад,
Я по одному їх у політ відпускаю.
Он дивлюсь - їх зібралось багато підряд,
На прощання рукою я їм помахаю.

Полетіли і трішечки сумно мені,
Я дивлюся на внука,вже він підростає,
Вже й для нього співають в саду солов'ї,
І для нього зозуля  вже долю гадає.

Він дитинство моє,в нім себе впізнаю,
Ще й для нього життя загадає загадку.
Знов зозуля кує у зеленім гаю,
Я щасливий,що він все повторить спочатку.


Рецензии
Гарні слова з самого серця добуті. Натхнення Вам, Вікторе!

Вера Кухарук   27.12.2011 01:49     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.