Я сильна!
Згадай мої очі, що завжди сумні,
Подумай хоч трошки про мене,
Не спалюй живу у вогні!
Ти знаєш, як сильно кохаю?
Ти знаєш, як вмію кохать?
Мовчишь.... та я знаю,
Легше мовчанням у серце стрілять!
Пробач, я знаю, ти не винен,
У всьому винна тільки я,
Із мого серця кохання лине,
Але проблема то моя!
Не вмію бути я щасливою,
Сама собі забороняю це,
Тобі здаюся просто милою,
Та подивися на моє лице.
Воно не вміє щиро посміхатись,
Із нього щирі сльози витираю,
Набридло завжди боятись,
Та я сама себе вбиваю.
Але я сильна, я навчусь сміятись,
Як вчаться люди заново ходить,
І перестану жити я боятись,
Хоча за все прийдеться заплатить!
Свидетельство о публикации №111052306193
Евгений Цуркан 05.07.2011 00:03 Заявить о нарушении