Белая Смерть

Останній подих,тихий зойк
Пішла з життя - ніхто не верне
Рум"янець зник,бліде чоло,
Не б"ється пульс і тіло стине

Це біла Смерть і це не зло
Вона звільняє всіх стражденних
Вагання мить пройде і все,
І ти уже серед спасенних.

Було тобі не много літ
Та натерпілася достатньо
Тепер красивая мов цвіт
Лежиш в труні вже бездиханно

Це біла Смерть і це не зло
Вона дарує спокій душам
Якщо в тобі живе добро,
Вона й тебе врятує,друже

Коли прощатися прийдуть
Знайомі й родичі численні,
Вони ніколи не збагнуть
І будуть всі стоять печальні,

Того,що біла Смерть не зло
Вона звільняє всіх стражденних
Вагання мить пройшла і все
Тепер і ти серед спасенних!..


Рецензии