Я так хочу щоб Бог посмiхнувся...

Я так хочу щоб Бог посміхнувся
Веселково в травневих полях,
Щоби дощиком світу торкнувся,
Промайнувши в озерах – очах.

Щоб маленькі вологі краплини
На долонях зустріти своїх,
Щоб цієї весняної днини
Наче щастям ряснів Його сміх.

Я так хочу щоб Бог посміхнувся,
Втамувавши й так спраглі серця,
Що забули за усмішку зовсім,
Хоч вона їм завжди до лиця.

Хоч не зовсім іще зачерствіли
Без святої тієї води,
Щоб напитися завжди хотіли
Й повертались до Нього завжди.

Я так хочу щоб Бог посміхнувся,
Нагадавши про щирий завіт,
Щоби кожен Йому відгукнувся,
Розумінням наповнивши світ.

22/05/11


Рецензии
Дуже сподобався вірш!
Щирі думки та побажання!
Благословінь вам!

Вера Пасько   18.07.2011 06:06     Заявить о нарушении
:) дякую щиро! приємно, що подобається...
Життєвих усмішок!

Сильва Яна   10.10.2011 12:26   Заявить о нарушении