Одинокая Звезда

AloneStar is I.
AloneStar in me.
Dayheart was hers and mine.
I want to be, to be
(два раза)

Припев два раза:
Warrior in
Thunder clan.
In order to fill
My kittens my clan.

At now we loving cat Greytail,
And she have kittens from he.
Well, why she may
be warrior without me?
(два раза)

Припев два раза.






If I'm AloneStar, why I'm not AloneStar?

(с)


Рецензии