Ти завжди поруч

Ти завжди поруч,дорогий Ісус...
Про це я часом в бурю забуваю.
І на душі неспокій від спокус;
До Господа молю, кричу, взиваю.

У серці хочу спокій зберегти
У бурю, вітер, в різні негаразди.
Лиш з Богом можу твердо, прямо йти-
Господь з дітьми Своїми поряд завжди.

Бог вірний не допустить, щоб дитя
Безмірно і жорстоко постраждало.
Від Господа залежить все життя.
Нам Слово Вічне мир і спокій дало.

На Бога покладайтесь кожну мить,
Проблеми в Його руки всі віддайте.
Найзлішу бурю може Він спинить,
Духовний меч лиш з рук не випускайте.

Диявола Ісус вже переміг
Там, на хресті, там, на горі Голгофі.
Чи ж може причинити зло мені
Собака, що не має й зуба в роті?

Ота собака з вигляду страшна:
Гарчить, стриба, кидається на груди,
Не розшматує вже мене вона-
Господь зі мною скрізь, завжди і всюди.

Він Кров Свою за мене був пролив.
Я вільна від диявольських кайданів.
Тебе я восхваляю,Боже сил,
І кожну мить у серці своїм славлю!


Рецензии