Iдемо поруч...
То не рука, це серденько моє.
Воно забуло про кохання муку,
Привикло бути тихе й нічиє.
Тобі надія, а мені неспокій,
Вже страшно поміняти свою долю.
Зробити до кохання перші кроки,
Чи розійтися без печалі й болю.
Iдемо поруч… тримаєш за руку…
2011р.
Свидетельство о публикации №111052205365