На д воче бажання...

Розлийся в мене! – благала ти настирно.
Ну як тобі відкажеш в цьому.
В траву і квіти я поклав тебе на спину
І апарат розливу я ввімкнув.

Він занирнув в твою красуня піхву
Розсовуючи м,язи молоді
Я дарував тобі солодку втіху
Збудивши потяг і жадання у тобі.

Я твою пристрасть зрошував так рясно -
Отримувала піхва ту росу.
Ти така хтива, пристрасна, прекрасна
Тебе я в башту насолоди віднесу.


Рецензии