На душi щось тепле грie...

На душі щось тепле гріє –
Так спокійно, щось... своє,
Особисте, наче мрія –
Скоро Пасха настає.

Зустрічаючи світанок,
Посміхаюсь у вікно –
Абрикосовий рум’янок
Мов п’янке хмільне вино.

Готуватиму розчину,
Додаватиме снаги,
Виростає із мисчини
Тісто, набира ваги...

Виглядає за краєчки –
Певно хочеться втекти,
Ніби ластівці з гніздечка...
Вже й пора до печі йти.

Ну а потім вишиванку
Подарую я йому –
Під свою лишень співанку
З намистИн сплету весну...

Перед церквою ж дістану
ВосковІї свічечкИ,
Хвилюватись перестану –
Вийшли гарні пасочкИ!

22/04/11


Рецензии