ТIЕI ЮНОI ПОРИ
Коли зустрілись ми з тобою,---
Тоді буяла молодою
Земля,що тільки Бог творив;
Тоді акація цвіла,
Як грона зоряні в Плеядах
Скарбів небесних диво-саду;
І до полону узяла;
І повелась, -- як із дітьмИ...
І полонені тою грою,
Тією юною порою,---
Зустрілись ми...
зустрілись ми...
Свидетельство о публикации №111052100946
Зі щирістю, Л.Ю.
Людмила Юферова 21.05.2011 14:26 Заявить о нарушении