Давно забутий сон...

Я не
вигадую давно забутий сон

Де
маревом ночей співає вітер

Там
вершник на коні летить повз небо

А
міріадами зірок впадуть надії

Захопливо-зворушлива
картина

Вже
янгол в сьому сурму трубить

Той
день уже настав сьогодні

Невже,
Господарю, Тебе ніхто не любить

І
скоро вже ось-ось згорить наземне

А я
стою і жах аж очі сліпить

Згадай,
Владиченько, про мене

Знайди
мене щоб далі разом жити

А
може не шукай, я так загину

Та не
постав загибель цю в провину.


Рецензии