Бiрюзовоглазка
бірюзовоглаза!
Я одна такая в мірє.
Говорю вам сразу.
У міня глаза, як звёзды-
Світять дуже ярко.
Бірюзові навіть сльози.
Лучше нєт подарка.!
Я наплачу собі в банку,
Буду любуватись.
Стану рано-спозаранку
Плакати й сміятись!
Світять вони даже ноччю,
Прямо як у кошкі..
Бірюзові мої очі,
На лиці окошки..
Буду глазками стріляти
Шоб не сумнівались,
Шо я можу всіх влюбляти..
Шоб ви не боялись
Я вєдь добрая насправді
І красива очінь
Прям і спереді і ззаді
Просто нєту мочі!
Я одна такая в міре -
Бірюзовоглазка.
З бірюзовими сльозами
Прямо як із сказки!..)
Свидетельство о публикации №111052108255