I fell in love and getting married

*****
I fell in love and getting married,-
Don’t call, don’t come!
My lovers are ashamed and scarred
They’re smoking weed and drinking rum

I’m just a stranger,
Wearing crown
Their sense is danger
My sense is fun!





17/04/11


Рецензии