Я довго вчилась в тебе

Я  довго  вчилась  в  тебе,
 Та  тiнь  твою  я  не  збираюся  ловить!
 Я  не  така,  що  буду
 Мовчки  плакать  любить.
 Така,  що  буду
 Любити  й  далi,  йти!
  Я  не  боюсь  очей  твоїх
                Нi,  не  пiдступних!
 I  не  боюсь  слiв  загострених,  як  лезо.
  Люблю,  як  вмiю.
 A  як  зумiю!..на  вiк  забуду!
 Про  всю  мою  любов
 Розкаже  погляд,
 Палкий  переповнений  бажанням,
 А  якщо  нi..!
 Ти  доля  не  моя
 I  не  назву  тебе  своїм  коханням!
 Не  бiгтиму  я  по  зустрiчнiй
                Радiсно-спонтанно.
 I  з  вуст  моїх  ти  не  почуєш
 Жодного  зiзнання!
 Пiду  сама  я  по  життю,
 Я  сильна,  непокiрна,
 Пiду  так  смiло
 З  усiм  отим,  чого  у  тебе
                Навчитися  зумiла!


Рецензии