Абсурд

Знов,  як  завжди
 Порожнi  пляшки
 I  купа  звалених  чашок
 Вiд  кави
 Життя  не  пахне  креативом,
 I  сонце  вже,  вже  не  ласкаве,
 Щодня  перевiряєш  мейл,
  Чекаєш  щастя,
 А  телефон  той  твiй
 Лежить,  як  мертвий,
 Похований  у  зле  мовчання,
 А  де  ж  подiлось  те  бажання?
 Про  що  тепер  твої  думки??!
 I  що  шукаєш  уже  ти 
 В  мовчаннi?  I  чи  вже  знайшов?
 Ти  думаєш,  що  вже
 Пiзнав  кохання
 Абсурд  -  воно  безмежнiше  безмеж,
 А  ти  все  граєш  у  мовчанку
  Чекаючи  чогось


Рецензии