Тема кохання

Що може бути сильніше за бажання,
Побачити ці очі твої, сховавши зітхання?
Що може бути краще за обійми?
Коли мене до себе пригортав,
У темну ніч мені вірші свої складав.
Це був неначе сон, моя щаслива мрія
З тобою разом йти крізь всі роки
Тримати руку міцно у своїх долонях
І знати, що мене кохаєш ти!
Та відчувала я, що це лише омана
У тебе інші є непройдені шляхи
А доля наша, що колись життя єднала
Лише примарою була
Твої стежки ведуть далеко – у нові світи,
І я не зможу там тебе знайти,
Тому благаю я тебе востаннє:
«Якщо кохаєш – просто відпусти».


Рецензии
Очень нравится.В моей душе находит отзыв знакомое чувство ностальгии.
Уверена,ты знаешь о чем я...

Эллина Тереш   21.05.2011 13:22     Заявить о нарушении
Конечно, тут догадаться не сложно! С теплом,

Лора Харт   22.05.2011 11:49   Заявить о нарушении