Перед Тобою

Стою, як є, уся перед Тобою,
Святий Господь, Живий і Вічний Бог,
З усим, що маю: сумнівами, болем,
Проблемами, хмаринками тривог.

Надіюся лише,Господь, на Тебе-
Ніколи у житті не підведеш.
Мені ж стояти твердо, міцно треба.
Ти в цьому допоможеш мені теж.

ПрийдЕ хвилина й зникнуть всі тривоги,
Все впевненіш вперед буду іти;
Прямими стануть всі круті дороги-
Їх вирівняєш із любов"ю Ти.

І моє серце спрагле, ненаситне
Із джерела Твого буде черпАть;
І в ньому так любов Твоя розквітне,
Як може квітнуть Божа благодать.

Із кожним стуком пламеніє,
В ньому любов квітує і росте,
Любов, яка ніколи не міліє,
Й життя смиренно-лагідне, просте.

Завжди хвалюся,Боже, лиш Тобою!
Лише Тобі я дякую за все,
Що доброго в мені є. Лиш любов"ю
Простив, підняв,вперед повів мене

Господь Ісус- Спаситель всіх народів
І кожного. Хто вірує в Христа,
З тим пробуває Дух Святий Господній,
Любов безмежно-вічна і свята.

Усе таке просте й таке доступне-
Відкрий своє лиш серце для Христа
Й усяке зло, усякий гріх відступить
І в серці Боже світло засія.

Воно просвітить всі куточки серця
І виявить усі твої гріхи,
Очистить бруд аж до самого денця
Й напоїть із цілющої Ріки-

Живого Слова,Біблії Святої
Й направить в Боже русло все життя.
Усе життя Господь буде з тобою,
Його любов і Божа благодать.


Рецензии