Захист в1д Бога

"За щастя треба боротись!"-
Так більшість людей рахують.
Чому ж тоді в серці неспокій
І вІтри холодні дують?

Чому виникають проблеми
І звідкись непорозуміння
Приходить в сім"ю й не стає десь
Кохання й довготерпіння?

Недавно ж здавалось, що щастю
Не буде кінця і краю
І буде завжди прекрасно,
Неначе у Бога в рАю.

У серці, в душі, в квартирі
Все затишно і спокійно...
І разом ступаємо твердо,
І поряд плече надійне...

Звідкіль узялись підозріння,
І сумніви, і докори,
Й один із подружжя йде вліво,
А другий десь тягне вгору?

Усе, що раніш було милим
Й подобалось у обрАнці,
Тепер же лише дратує
І кожного дня мов в герці.

І кожен плекає надію,
Що буде за ним перемога
В сімейнім отім поєдинку
Й минуться усі тривоги,

Бо буде усе, як ти схочеш,
І буде, чого забажаєш.
Та марні оці надії,
Бо ти ж нічого не знаєш,

Що буде за мить чи то завтра,
Знати ніхто не може,
Бо нашим життям керувати
Господь один лише може,

Бо тільки Господь усе знає,
Й якщо ти Йому довіряєш,
То всі хибкі й ненадійні
Дороги Господь порівняє.

І тільки із Господом маєм
І спокій , і мир в душі ми,
І Бог лише може послати
Зустріч з одним-єдиним.

Сім"я така буде міцною,
Немов неприступна фортеця,
І жоден нежданий ворог
До неї не пробереться,

Бо буде Господь турбуватись
Про нужди сім"ї цієї
І буде завжди захищати
Надійно рукою Своєю.


Рецензии