Боляче

Знаєш? - Боляче... Та в цьому ти не винна,
Я сам намальовав собі кохання.
Ти обіцянок не давала й неповинна
Іти на зустріч, лиш, мого бажання.
Переболить, перегорить, розвію...
Ще один раз... В житті таке буває.
Не боляче, що світ не розумію,
А боляче, що справді я кохаю.


Рецензии