i without you You without me
without you my room is dark
without you my heart is broke
without you my mind is suck
i without you
you without me
i without you
you without me
without me you very far
without me your door is closed
without me your way so hard
without me so wind and snow
you without me
i without you
you without me
i without you
without you my eyes so sad
without you another world
without you my feelings, dead
without you my little girl
I without you
you without me
I without you
you without me
without me you part so wait
without me your lonely night
without me your heavens gate
without me your blinding light
you without me
I without you
you without me
I without you
without you unhappy life
without you, falling my hand
without you i wanna die
without you this is the end
you without me
I without you
you without me
I without you
без Вас холодна моя кровать
без Вас моя комната темна
без Вас - мое сердце сломался
без Вас - мое мнение сосут
я без Вас
Вы без меня
я без Вас
Вы без меня
без меня Вы очень далеко
без меня закрыта ваша дверь
без меня ваш путь столь трудно
без меня так ветер и снег
Вы без меня
я без Вас
Вы без меня
я без Вас
без Вас мои глаза, столь грустные
без Вас другой мир
без Вас мои чувства, мертвые
без Вас моя маленькая девочка
Я без Вас
Вы без меня
Я без Вас
Вы без меня
без меня Вы отделяетесь, так ждите
без меня ваша одинокая ночь
без меня ваши ворота небес
без меня ваш свет ослепления
Вы без меня
Я без Вас
Вы без меня
Я без Вас
без Вас несчастная жизнь
без Вас, падая моя рука
без Вас я хочу умереть
без Вас это - конец
Вы без меня
Я без Вас
Вы без меня
Я без Вас
Свидетельство о публикации №111051909408