Кохаю тебе...

Не на довго,але все ж зупинили
Кроки спільного життя
Напрям свій змінили,
Загубили десь почуття,
Які були для нас за дихання,
Які були для нас за воду,
Набираємо ВК пароль навмання,
Вже отримавши свободу.
Знаю,не зателефонуєш мені,
Знаю,не напишеш мені,
Лише сумніви залишились одні:
Ти сам,або вже з іншою?
Окутаний твердою долею,чи ліпшою?
За те,я знаю тільки одне
Що все одно кохаю тебе...


Рецензии