Роздуми про коханого

Чи пішов тепер ти спати?
як тепер мені гадати
чи сидіти і чекати,
не прощавшись пішов спати.
Не сказав мені що йде...
де ж ти ходиш чи прийдеш?
Запитання-запитання ох кохання ти кохання
я хвилююсь чи все добре, чи образився чи ні?
Більше спать ти так не йди,
на ніч казку розкажи:
як в далекому Поліссі,
зорі падають в узлісся.
Серед зірочок отих впала й я...а ти притих...
Ніби так тобі і треба,
чуєш пісня йде до неба,
про любов і все тобі,
Милий, любий так не йди.
Заглянула тобі в вічі,
пам"ятаеш тої ночі
зігрівав мене теплом,
поцілунком і вином.
Вином палкого кохання
і з вечора і до рання
Так щастлива була я,
Ти був мій а я твоя!
І на згадку тої ночі
Я пишу, може захочеш
ПРОчитати ці слова:
Я люблю - не влюблена,
Я люблю, і не на день,
Я люблю тебе і вдень,
Я люблю і твою втому,
Як приходиш ти додому,
Як дарую всю себе і все рядом оживе!
Хочу я щоб увесь мир
Був десь там...
Лиш ти один на ніч казку розказав
Поцілунки дарував,
А як стомишся читати
зможу я тобі писати
Літери на твоїй спинці,
Від волосся до мізинця...
19.05.2011


Рецензии