Я збережу св й голос
Щоб дарувати тобі і дітям
Я знайду в собі волю
Щоб наяву тебе зустріти
Ти – на шляху до мрії
Будеш невтомно мене чекати
Я маю світлу надію
Не полишаю тебе шукати
Пр.
Ми завжди насторожі
Не зрозуміти крім нас нікому
Бо ми на тій дорозі
Що нас веде до рідного дому
Любий, кохання мало
Бути повинна і дружба, і вірність
Серце моє дрімало
Ну, а тепер в твоїх обіймах
Мліє співом дівочим
І розквітає травами сили
Я не зімкну свої очі
Поки тебе не зустріну, милий
Пр.
Ми завжди насторожі
Не зрозуміти крім нас нікому
Бо ми на тій дорозі
Що нас веде до рідного дому
Любий, кохання мало
Бути повинна і дружба, і вірність
Серце моє дрімало
Ну, а тепер в твоїх обіймах
Пр.
Ми завжди насторожі
Не зрозуміти крім нас нікому
Бо ми на тій дорозі
Що нас веде до рідного дому
22:04 17.05.11.
Свидетельство о публикации №111051905469