В твоiх очах лише я

З  тобою  лiтати  б  мiж  зiрок, 
 Зробити  разом  крок 
 До  лагун  незвiданих  чудес, 
 Де  лiловi  хмари 
 Пiдiймають  до  небес! 
 А  в  твоїх  очах  лише  я!! 
 А  ти... 
 Ти  хвилюєш  кожну  мить, 
 З  тобою  хочеться  творить... 
                творить... 
 I  день  i  нiч  сплiтаються  в  одне. 
 Нiжнiсть  народжується  в  долонях, 
 I  вже  разом  цiле  ми! 
 А  на  ранок, 
 Одягнемось  в  свiтанок..! 
 В  котре  єднаючи  свiти. 
 Але  ти... 
 Лиш  побач  в  очах  моiх  вогнi.


Рецензии