Все це гра

Так  солотко  спати
 В  обiймах  твоїх,
 І  ніжно  губи  цілувати.
 Мовчать,  подих  ковтати.
 Але  враз  тиша
 Залишить  на  світанку,
 Загомонять  люди 
 За  вікном...
 Ти  підеш,  а-ні  слова  не  зоставеш
 Все  лииться  ніби  сном.
 І  знаю  я,  що  буде  далі
 Знову  буду  дзвонити
 І  щось  розповідати
 І  знову  будеш  ти  дзвонити
 І  щось  розповідати...
 Але  ніколи  нам  не  приняти:
  Що  все  це  гра  -
 В  яку  ми  вимушені  грати...


Рецензии