точки

Ти  відгадав,  знав  -
 Всі  мої  точки.
 В  очах  моїх
 Щось  намагався,  шукав...
 Ти  так  солодко
 Нашіптував  на  вушко
 Про  справи  свої,  про  печаль...
 О  боже  мій!...як  ми  схожі!!!
 І  так  шкода  тих  днів,
 Що  без  тебе  були  прожиті.
 Так,  по  краплі
 Все  сильніше  і  сильніше
 Закохував  мене  у  себе.
 Душа  сполохано  кричала:
 -  Ні,  залиш,  не  треба!
 Та  ти  й  сам
 Того  не  знав,
 А  потім  не  хотів,  не  помічав,
 А  згодом  лиш
 Про  нашу  дружбу  нагадав!!!


Рецензии