I це щастя

Облиш  мене,  йди  негайно
 Бо  ще  мить
 І  заполонить  мною  кохання
 Витати  буде
 Всюди  по  кімнаті
 Стану  геть  інакшою
 Такою  ще  не  знала 
 я  себе...
 Обвалиться  безглуздя
 Тупі  питання
 Йди  геть...  Пройде  час
 Ми  зустрінемось
 Десь  може
 Пролетить  крізь
 Нас  мовчання
      і  ти  підеш
 В  життя  своє
 А  я  в  життя  своє
 І  це  щастя
 Так  кохать  тебе...


Рецензии