Вас так кохаю

Кожен  у  своiй  клiтцi
 У  кожного  вона
 Чи  то  золота,чи  нi...
 Лише  каплями  стiкають  по  тiлу
 Пристрасть  i  жага
 Iнодi  бiльше  нiж  хотiлось!
 Всi  слова  пустi
 А  ти  i  мовчиш
 Лишень  знову  в  клiдку  лiзеш,
 I  вiд  себе  бiжиш
 А  може  лякаэ  чужий  осуд..?
 Бо  ми  iдеал  лиш  для  романiв
 Але  нiкому
 Про  нас  написать...

 А  я  ж  Вас  так  кохаю
 I  все  життя  Вас  буду  чекать...


Рецензии