Не зважуюсь пiти

Симфонія  душі
 Виспівує  тривогу.
 І  я  дивлюсь  на  тебе,
 Але  так,  як  ти,...не  можу!
 Безжалісно  п'янить  вино  вини!
 Слова  втрачають  сенс!!
 Сьогодні  я  жену  любов!!!
 Вона  байдуже  іде  геть...
 Що  далі???
 ...здається,  зайшли  ми
 Вже  за  обрій.
 На  шляху  ні  перешкод,
 Ні  мрій...
 В  любові  ми  відкрили  дві  медалі,
 І  кубки  за  першість
 Вже  забрали,
 Але  ти...
 Ти  соло  безмежної  вини,
 І  в  глибині  душі
 Я  все-таки  тебе  звільняю,
 Але  не  зважуюсь  піти
 Невже  ще  досі  я  кохаю...


Рецензии