Полонина

На полонині трава зеленіє,
Наливається соком вона.
До смереки приходь, як стемніє,
Я чекаю моя чарівна.

Покохав і не можу без тебе.
На стежину дивлюсь без кінця.
Хтось іде, але це не до мене…
І не чути твого тут слівця.

Бо, коли ти говориш зі мною
У ту мить забуваю про всіх.
І милуюся тільки тобою,
Ти прости мене, Боже, за гріх!

Над смереками зорі звисають
І бурхливо шумить водограй.
У смереки коханих чекають,
Полонина для них – земний рай!


Рецензии