Черемшина

Цвіте буйно черемшина,
І нектар її п’янить.
Красою грає біля тина,
Місяць світить над нею, не спить.

Водограй зашумів недалеко,
І смереки танцюють танок.
Повертайся додому, лелеко,
Свою землю люби мій синок.

Повертайся скоріше додому,
Черемшина чекає твоя.
Мати жде, а все інше потому,
Душу всім зігріває земля.

Прилетіли лелеки до краю,
В свої гнізда вернулись птахи.
Принесли вони щастя, я знаю,
Ми повинні лелек берегти.

Своїм дітям віддати найкраще,
Передати любов до землі,
Щоб жилося онукам  ще краще,
І від щастя раділи ми всі.


Рецензии