Лише тобi

Лише  ти  один
 Мене  знав,
 Без  масок,  без  гриму!
 Лише  тобі  той  чистий,
 Той  наївний  сміх  звучав.
 Тобі  одному  присвячувала  мрії
 І  сни  дарувала  лише  тобі

      Але  ти  і  нині
        Лишаєшся  не  мій...


Рецензии