Твоэю не була

За  твоє  здоров'я
 Вип'ю  віри
 Увійду  у  новий  день
 Сонячні  промінці  зловлю
 Щасливі...
 Я  сама  себе  створила
 Без  тебе  жила
 Живу  і  досі
 Йду  на  світло  мрії
 А  ти..?!!-
 Лише  натхнення
 Усміхнена  хвилина
 Твоєю  не  була
 Не  буду  й  нині...


Рецензии