Поздоровлення сину

І ось тобі уже 13 літ,
Мій син, моя надіє!
Нехай ніколи у житті
Нещастям не повіє.

Нехай серпанки розцвітуть
І зорі в небі сяють.
Нехай Всевишній із небес
Тебе благословляє,

Щоб відчував ти кожну мить
Його всесильну руку,
Бо тільки Бог спроможний нас
Спасти й забрать всі муки.

Про це завжди ти пам"ятай,
Синочку мій єдиний,
Що тільки в Бозі є життя
І щастя для людини.


Рецензии