Я тебе ненавиджу, коханий!

Я тебе ненавиджу, коханий!
Ти в моїй душі залишив рани.
Це тобі ніколи не пробачу...
Геть іди від мене, вже не плачу!
Я готова просто все забути:
Наші довгі та сумні маршрути,
Твої квіти, непотрібні фрази,
Подарунки та лихі образи,
Твої слова, неправди повні,
Усмішку твою, незлу лиш ззовні...
Я не сплю, а вже десь третя ночі
Ти зробив із мене тамагочі...
В голові лиш вираз, хоч й поганий:
"Я ненавиджу тебе, коханий!"


Рецензии