Быть фанатом

Быть фанатом глупо
Понимаешь брат
Упрямо и тупо
Но ты только рад
В этом мире купол
Лишь - старый солдат
Награждали скупо
Он один из Вас
Твои письма -вечность
Вы спасайте нас
За ней бесконечность
Страшнее - отказ


To be fanaticism

To be fanaticism foolishly
You understand brother
Stubbornly and bluntly
But you are only glad
There is a dome in this world
Only is old soldier
Rewarded stingily
He one is of you
Your letters of -вечность
You rescue us
After her there is endlessness
More frightful is a refuse


Бути фанатом

Бути фанатом безглуздо
Розумієш брат
Уперто і тупо
Але ти тільки радий
У цьому світі купол
Лише - старий солдат
Нагороджували скупо
Він один з Вас
Твої листи -вечность
Ви рятуйте нас
За нею нескінченність
Страшніше - відмова


Рецензии