Серце

1.
Викресли з пам’яті і серцю накажи,
Щоб не було більше пересічних стукотінь,
Щоб не було більше болю через нього
Щоб не було більше кривавих сліз.

Воля у закоханих різниться від усіх.
Спільне має опір і сильніше від усього.
Та коли один перестає тримати міст,
Все летить у прірву, не лишається нічого.

Приспів:
Серце не тримається на думках.
Серце ловить кожен повільний погляд.
Не закрити його на семи замках.
Не знайти для нього заборони.

2.
Спробувати можна пошукати компроміс,
І уже знайшовши, не притриматися слова,
Потім по крихтині все добро кидати вниз.
І нарешті вбити птаха, вбити в собі бога.

Потім трохи часу можна витратити геть,
Спробувати все з’єднати, не знайти живого.
Жоден поодинці не витримуватиме,
Гармонія в коханні розрахована на двох.

Приспів:
Серце не тримається на думках.
Серце ловить кожен повільний погляд.
Не закрити його на семи замках.
Не знайти для нього заборони.

Серце має бавитись кожен день,
Серце має в радості у захваті топитись.
Серце має вільним бути від утрат.
Серце має щастям володіти.


Рецензии