Природа

Природа така різноманітна...
Я іду, лечу до неї, немов птах.
Й боюся потонути в цих дивах,
Але вона притягує, немов магнітом...

Дивитись, як сонце заходить -
Немає кращого на світі дива.
Дивитись, як зростає нива,
Як вранішня зоря восходить.

Милуюсь нею і не знаю:
Чого так хочеться мені?
Чому далеко так птахи летять?

Чому, коли летять на південь, клекотять?
Дізнатись хочеться мені!
Я питань багато маю!


Рецензии