Зацькована вовчиця...

Сама... Німа... Одна вовчиця дика.
 Зацькована, на себе вже не схожа.
 Знесилена чужим холодним криком
 А може їй потрібні люди? Може...
 Яка вона? Не знає навіть тиша,
 Що їй болить? Чому ночами плаче?
 Хоч і не вірить, та в смс напише,
 Що все життя то наче казка. Наче...
 Так тихо й сумно йде по темних сходах,
 Безлику вічність змінюють моменти.
 Знайомий вітер... І тамує подих...
 "зв'язок відсутній з вашим абонентом"...
 Заплакати за втраченим коханням
 І вкотре сподіватись темній ночі.
 Ти повернись... Хоча би за прощанням...
 Хоча б на мить... А в тім... Роби, як хочеш...


Рецензии