Танцi-африканцi

Раптом прокинувся я
У неділю вранці
Снились мені цілу ніч
Голі африканці
Чорні блискучі тіла,
Чудернацькі танці
Ми танцювали всю ніч
Я і африканці

     А за вікном сірий дощ
     Машини поливає
     Щодня дружина товкче,
     Що чоботи не має
     І на роботі нудьга,
     Що й зарплатня не тішить
     Від цих турбот і клопот
     Вже від’їжджає криша


     А десь в далекім краю
     Веселі голі люди
     Живуть немов у раю
     І не спішать нікуди
     Я був щасливий весь день
     І вирішив, що вранці
     Я танцюватиму знов
     Ці танці-африканці

Крок роби правою, крок
Плескай у долоні
Наш африканський танок
Набира розгону
Хай буде дощ або сніг –
Прокидайся вранці
І починай танцювати
Танці-африканці!

Гоп! Гоп! Танці-африканці! (12 раз)


Рецензии