***

весна. вересневий бойкот в голові:
пара сотен думок і десятки, не сказанних речень.
ковток з однієї на двох. ти впусти
в мене кілька подихів, пару і тверджень.

впусти. в мою душу просту запусти
одну краплю себе, дим надій і пусті сподівання.
залиши. прошу: не відпусти
моє серденько грішне, сумління і долю бажання.


Рецензии