Тукта эле, Вакыт ашыкма!
Экрен утсен якты коннэрен,.
Кун,елкэем ярсып ашкынма !
Назлар югалтмасын тоннэрем .
Калдыр истэ мизгеллэрен,не.
Насыйп булып , биргэн шатлыкны.
Тизлэт Вакыт адымнарын,ны ,
Биргэн чакта яман авырлыкны.
Бирмэ Вакыт , авыр уйларга ,
Кун,ел ярсып , авырсуларга.
Дава бул син Вакыт ж,аныма.
Юлдаш булып бар син янымда.
Тукта эле , Вакыт ашыкма !
Кун,елкэем ярсып ашкынма !
Кайнар йорэк типсен ж,анымда.
Сердэш бул син Вакыт янымда.
Тукта эле , Вакыт ашыкма !
Шавкэтле дава бул ж,аныма.
15,05,2011г,
Свидетельство о публикации №111051607637
язгансын шыгырынны.Сэлэм былян Хатирэ.
Хатиря Разяпова 08.10.2012 10:27 Заявить о нарушении
Понравилось.С пр.Хатиря
Хатиря Разяпова 08.10.2012 21:21 Заявить о нарушении