Гомеремнен, якты иманы
Гомеремдэ якты иманым ,
Аллам минем ,- « Динем Ислам минем ,
Кабул ит син , минем намазым».
Кыйбыла якка карап кузлэремне ,
Тынычлыкка биреп ж,анымны ,
Аллакаем , тоеп кодрэтен,не
Телэп укыйм , изге намазны.
Изге китаб « Коран» сурэлэрен ,
Кабатлыйм боеклэп исемен,.
Ходаемнан тыныч еллар сорыйм ,
Биссмилла иррахманн иррахийм!
Тигезлек хэм бэхет телим якыннарга ,
Кун,еллэрдэ , югалтмаска иманнарын.
Телим тузсен зат иясе сынауларга,
Аллакаем кичер кеше гонахларын!
Бердэн берем изге Аллам минем !
Тик ышанам синен, ж,ихенгэ.
Гэмэллэргэ карап ялварам мин ,
Тыныч , тормышларда кичэргэ!
27.04.2011г.
Свидетельство о публикации №111051607596